Pie Mam Pap pasgeboren prentenboek voor nieuwe ouders baby peuter kleuter

Pie het avontuur begint

Pie
Afgelopen maanden zijn wij geïnspireerd geraakt door onze dochter om een kinderboek te maken. Het gaat over Pie, een aapje dat avonturen beleefd, gebaseerd op onze ervaringen als nieuwe ouders. Een voorleesboek met vijf spannende verhalen voor baby tot kleuter, dat ook leuke en herkenbare situaties voor ouders bevat.

We zijn live!
Het boek is nu af en kan naar de drukker! Om een inschatting te kunnen maken hoeveel stuks we van het boek moeten laten drukken zijn we een crowdfundingcampagne begonnen. De crowdfunding voor ons boek staat nu iets meer dan 1 week live en we hebben al meer dan 75% van het benodigde bedrag behaald met 139 donateurs. Wij konden in onze stoutste dromen niet bedenken dat de crowdfunding zo goed van start zou gaan. We zijn natuurlijk super blij met alle donaties, maar ook met de vele positieve reacties. Afgelopen week heeft heel veel positieve energie opgeleverd.
Maar we zijn er nog niet! De komende 3 weken is ons boek nog te koop via crowdfunding. We hopen hier zo veel mogelijk te verkopen zodat we het boek kunnen gaan drukken. Heb jij Pie het avontuur begint al?

Even voorstellen
Ben jij nieuwsgierig en kan je niet wachten tot het boek er is? Houd dan onze social media in de gaten, onderaan dit bericht vind je de links. Hier plaatsen we regelmatig updates over de verkoop van het boek. Ook geven we je hier alvast een kleine blik in het boek door de verschillende karakters uit het boek aan je voor te stellen. Ken jij onze superheld Neli bijvoorbeeld al?

Facebook @aapjepie
Instagram @aapjepie