Wholesale

Verkooppunt worden?

Wholesale
Ben jij fan van onze producten en wil Pie in jouw winkel of webshop verkopen? Dat kan!

Wil je meer weten over de wholesale mogelijkheden, inkoopsprijzen en voorwaarden neem dan contact op via info@aapjepie.nl. Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ook komen wij graag bij je langs om de producten te laten zien.

Onze producten zijn ook verkrijgbaar via het online inkoop platform Orderchamp.

Heb je een boekwinkel?

Ons boek Pie het avontuur begint is ook te bestellen via het CB.

Als je begint met lezen van het boekje over Pie realiseer je je bij het tweede verhaaltje dat het eerste verhaaltje eigenlijk gaat over het “in de buik gedeelte”. Verhaaltje 2 dan is hij geboren en leert hij zijn beste vriendjes pap & mam kennen. Dat vind ik super schattig. Ze maken gebruik van heldere kleuren. Het boek voelt lekker stevig, zo ook het papier. Enorm leuk prentenboek!

Liesbeth van der HeideLezer

Mijn zoontje en ik hebben erg van het boek Pie genoten. Voor mij waren de verhaaltjes erg herkenbaar over wat je in de kraamtijd of kort erna meemaakt, wat het leuk maakt om voor te lezen. Voor mijn zoontje waren de felle plaatjes (zwart met oranje, blauw, groen en/of geel) erg interessant, hij kan er heel gebiologeerd naar staren. Voor nu zijn de verhaaltjes voor hem nog wat minder interessant omdat hij zo jong is, maar alleen al naar de plaatjes kijken en benoemen wat je ziet, is erg leuk en ook nog eens leerzaam natuurlijk. Wij zullen dit boek nog vaak openslaan!

AnoniemLezer