Kussens

Kussen en kussenhoes voor in de kinderkamer

Een kussen of kussenhoes geeft een leuk kleuraccent in de kinderkamer. Maak jouw kleurstatement in de kinderkamer of combineer de kleurrijke prints van Pie met basic elementen en kleuren. Dit doe je bijvoorbeeld door de basis rustig te houden en te spelen met kleurrijke accessoires. Zo heb je al snel een groots effect en bovendien kan je gemakkelijk variëren.

Kussenhoes

Wil je een nieuwe kleur in de kinderkamer? Of heeft jouw kleine aapje een nieuw favoriet dier? Dan kan je bij ons ook een losse kussenhoes kopen. Zo kun je eindeloos variëren. Elk kussen of kussenhoes van Pie heeft ook nog eens een dubbelzijdige print.

Kussens zijn niet alleen leuke accessoires in de babykamer, die zorgen voor dat leuke kleuraccent. Daarnaast zijn kussens ook erg praktisch. Ze staan bijvoorbeeld erg leuk in de speelhoek van jouw peuterkamer. Creëer dus een gezellige speelhoek door verschillende kleuren en kussens met elkaar te combineren. Wil jij ook zo’n gezellige speelhoek?

Bij elk kussen hebben we een bijpassende textielposter en dekbedovertrek. Op deze manier kan je niet alleen een kleuraccent maken, maar zelfs een complete kinderkamer inrichten in een kleur of thema. Ga dus snel eens neuzen in onze collectie, dan kom je vast wel een favoriet tegen.

Meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Facebook en Instagram.