Gratis verzending in NL bij bestellingen boven de €50,

Retourneren

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van de zender. Stuur het artikel in ongebruikte conditie weer terug in de originele verpakking onder vermelding van het bestelnummer. Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten kunnen niet retour genomen worden:

  • Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Artikel beschadigd?

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@aapjepie.nl graag voorzien van foto. Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie.

  1. De retour is aangemeld via info@aapjepie.nl
  2. De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  3. Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.
  4. Is de order gratis verzonden maar komt u onder de €50,- na het retourneren dan zullen wij achteraf nog de verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.
  5. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van de zender.

Na aanmelding van een retour kan het product teruggestuurd worden naar:

Pie
t.a.v. Anouk Schleiffert
Rijksstraatweg 207
1115 AR Duivendrecht