Gratis verzending in NL bij bestellingen boven de €50,-

Retourneren

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van Post NL. Bestel je voor 16.00 dan zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen of retourneren. Betreft de retourzending de gehele bestelling dan worden ook de betaalde verzendkosten vergoed. Dit geldt niet als er slechts een deel wordt geruild/ geretourneerd. Let op, de termijn begint te lopen op de dag van ontvangst. Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief.

De kosten voor het retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender, het bedrag voor de verzendkosten zal dus niet geretourneerd worden. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van de zender. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aapjepie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  1. De retour is aangemeld via info@aapjepie.nl
  2. De retour dient binnen de datum van aflevering en 14e zichtdag gepost te zijn.
  3. De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  4. Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.
  5. Is de order gratis verzonden maar komt u onder de €50,- na het retourneren dan zullen wij achteraf nog de verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

Na aanmelding van een retour kan het product op eigen kosten teruggestuurd worden naar:

Aapje Pie
t.a.v. Anouk Schleiffert
Rijksstraatweg 207
1115 AR Duivendrecht