Pie kinderkamer decoratie

Shop nu

Kleurrijke prints voor de allerkleinsten

Op zoek naar een origineel kraamcadeau met contrastrijke illustraties? Pie al leuk voor de allerkleinsten door de contrastrijke illustraties en primaire en secundaire kleuren. Wist je namelijk dat baby’s vooral contrasten goed kunnen zien? Maak kennis met Pie en zijn vriendjes met deze ideale kraamcadeautjes. Ook voor peuters en kleuters zijn de kleurrijke prints van Pie een feestje om te krijgen!

De leukste cadeaus!

Met de contrastrijke illustraties van Pie heb je altijd een origineel kraamcadeau. Heb jij ook onze gepersonaliseerde cadeaus al ontdekt?

Kleurgebruik Pie collectie

Wist je dat pasgeboren baby’s nog niet zo goed zien?

Baby’s zien in het begin vooral duidelijke contrasten. Daarom kunnen ze zo gefascineerd kijken naar bijvoorbeeld jouw haargrens. Na zwart-wit zijn primaire en secundaire kleuren de eerste kleuren die baby’s kunnen zien.  Deze kleuren zijn bij veel kinderen nog lang favoriet. Bij het ontwerpen van de collectie van Pie, hebben we hier rekening mee gehouden. De nieuwe collectie van Pie is speciaal ontworpen om de visuele ontwikkeling van jouw pasgeboren baby te stimuleren. Met de contrastrijke illustraties van Pie heb je altijd een origineel kraamcadeau.

Ook voor jouw dreumes, peuter of kleuter is er met Pie genoeg te beleven. De collectie heeft namelijk verschillende kleuren thema’s met verschillende dieren. Van de zwart-wit serie voor de allerkleinsten tot kleurrijke series in primaire en secundaire kleuren voor peuters en kleuters. Ben jij op zoek naar een origineel verjaardags- of kraamcadeau? Bekijk dan onze collectie!


Meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Facebook en Instagram.