Prentenboek Pie het avontuur begint

-50% Off
(6 klantbeoordelingen)

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €10,00.

Baby’s eerste voorleesboek! Wist je dat een baby in het begin vooral contrasten ziet? Stimuleer zijn ontwikkeling en vermaak jouw baby vanaf het eerste moment met deze contrastrijke illustraties.

Artikelnummer: 9789083115504 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Prentenboek Pie het avontuur begint – Slinger mee met Aapje Pie en beleef samen met jouw aapje de leukste avonturen. Al rijmende krijg je de hele jungle op bezoek, zie je allemaal beren op de weg en ben je een stoere ridder die prikkels verslaat. Een boek dat door de contrastrijke illustraties en primaire en secundaire kleuren al leuk is voor de allerkleinsten, maar door de interactiviteit ook leuk is om voor te lezen aan kleuters. Voor ouders zitten er allerlei woordspelingen en herkenbare situaties in het boek. Dit maakt het voor ouders nog leuker om voor te lezen!

HET VERHAAL

Pie komt in de jungle terecht, voor de allereerste keer. Daar begint haar avontuur, samen met Mam en Pap. Ze proberen allerlei nieuwe dingen en zien op de weg soms een beer. Voor alle drie is het leren, maar dat doen ze samen, stap voor stap.

LOKAAL

Omdat we aan de toekomst van onze kleine aapjes denken, hebben we er bewust voor gekozen om het prentenboek Pie het avontuur begint zo lokaal en verantwoord mogelijk te laten drukken. Zo komen de verhalen op FSC gecertificeerd papier, dat net over de grens bij Groningen wordt gemaakt. Dit zorgt voor minder vervoerskilometers en dus een kleinere ‘global footprint’. Het boek laten we drukken bij Drukkerij De Bij, één van de groenste drukkerijen in de wereld en dat gewoon in Nederland.

Ook te koop bij:
Blitskikker
WijsWest

 


PRODUCTSPECIFICATIES

ISBN: 9789083115504
Taal: Nederlands
Leeftijd: 0-6 jaar
Bindwijze: Hardcover
Afmetingen: 24 x 30 x 1,2 cm
Aantal pagina’s: 56 pagina’s
Illustraties: Prentenboek met illustraties voor kinderen Verschijningsdatum: December 2020
Druk: 1e
Auteur: Anouk Schleiffert & Sander Hesterman
Uitgever: Butterfly Books


Onze contrastrijke illustraties in primaire en secundaire kleuren zijn al leuk om naar te kijken voor de allerkleinsten. Meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 306 × 235 × 12 cm

6 beoordelingen voor Prentenboek Pie het avontuur begint

 1. Peter S. (Lezer)

  kinderen zijn er dol op en wij geven hem aan iedereen die zwanger is of recent is geweest

 2. Esther Dorenbos-Schleiffert (Lezer)

  Prachtig boek, ook leuk om in huis te hebben als kraamcadeau

 3. Godelieve (Lezer)

  Heel leuk verhaal met mooie plaatjes

 4. Liesbeth van der Heide (Lezer)

  Als je begint met lezen van het boekje over Pie realiseer je je bij het tweede verhaaltje dat het eerste verhaaltje eigenlijk gaat over het “in de buik gedeelte”. Verhaaltje 2 dan is hij geboren en leert hij zijn beste vriendjes pap & mam kennen. Dat vind ik super schattig. Ze maken gebruik van heldere kleuren. Het boek voelt lekker stevig, zo ook het papier. Enorm leuk prentenboek!

 5. Eskil (Lezer)

  Super mooi verpakt, aantrekkelijk boek. Ben benieuwd naar de items die nog gaan komen.

 6. Peter S. (Lezer)

  superleuk!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prentenboek Pie het avontuur begint Aapje kraamcadeau

Prentenboek Pie het avontuur begint

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €10,00.
Ons verhaal

Hoe het allemaal begon

Om alle ervaringen van de afgelopen maanden als nieuwe ouders te verwerken kreeg Aapje Pie een eigen prentenboek: Pie het avontuur begint. Bekijk ons verhaal.

Prentenboek Pie het avontuur begint bevat contrastrijke en zwart-wit illustraties en is daardoor ideaal als eerste voorleesboek voor jouw baby. Slinger mee met Pie en beleef samen met jouw aapje de leukste avonturen. Al rijmende krijg je de hele jungle op bezoek, zie je allemaal beren op de weg en ben je een stoere ridder die prikkels verslaat. Pie het avontuur begint is een interactief voorleesboek met kleurrijke prenten voor kinderen van 0-6 jaar. Een prentenboek vol herkenbare situaties voor ouders. Tegelijkertijd ook een leuk, spannend en interactief verhaal voor baby tot kleuter.

Het verhaal

Pie komt in de jungle terecht, voor de allereerste keer. Daar begint haar avontuur, samen met Mam en Pap. Ze proberen allerlei nieuwe dingen en zien op de weg soms een beer. Voor alle drie is het leren, maar dat doen ze samen, stap voor stap.

Lokaal

Omdat we aan de toekomst van onze kleine aapjes denken, hebben we er bewust voor gekozen om het boek zo lokaal en verantwoord mogelijk te laten drukken. Zo komen de verhalen op FSC gecertificeerd papier, dat net over de grens bij Groningen wordt gemaakt. Dit zorgt voor minder vervoerskilometers en dus een kleinere ‘global footprint’. Het boek is gedrukt bij Drukkerij De Bij, één van de groenste drukkerijen in de wereld en dat gewoon in Nederland.

Auteurs

Geïnspireerd door de geboorte van onze eerste dochter besloten wij (Anouk Schleiffert en Sander Hesterman) om samen een prentenboek te maken. Waar het bij Sander altijd al zijn droom was om ooit een kinderboek te maken, was dit voor Anouk een ver van haar bed show. Sinds de geboorte van onze dochter lijkt het maken van een kinderboek ineens een veel logischere stap.

Tijdens het voorlezen aan onze dochter kwamen we erachter dat we iets misten in de prentenboeken die we hadden. Zo ontstond het idee om een boek te maken dat langere tijd te gebruiken is. Een prentenboek dat door zwart-wit en contrastrijke illustraties al leuk is voor de allerkleinste baby, maar door de interactiviteit ook leuk is om voor te lezen aan kleuters. Voor ouders zitten er allerlei woordspelingen en herkenbare situaties in het voorleesboek. Al onze ervaringen van de eerste maanden als nieuwe ouders verwerkte Anouk als Grafisch ontwerper en verhalenverteller Sander al rijmende in het boek.

Anouk:‘Moeder worden heeft mijn wereld echt op zijn kop gezet. Ik genoot van elk klein zuchtje, boertje en gaapje, maar tegelijkertijd vond ik het ook een hele zware periode. Ons leven, onze relatie en alles wat we gewend waren was veranderd. Ook gaf het veel onzekerheden. Kan ik dit allemaal wel? Doe ik het allemaal wel goed? Ondanks dat er voor alles tegenwoordig wel een cursus of opleiding is, heb ik de cursus, hoe word ik een goede ouder, nog niet kunnen vinden.’

Sander:‘Ondanks dat er echt zware momenten tussen zitten en ja, die heeft iedereen, blijft de geboorte van jouw eigen kind een hele bijzondere ervaring. Zoiets kleins, zoiets moois, nog niet af, maar toch al zo volmaakt. Elke volle luier of traan is meteen vergeten door de lach die je van haar krijgt als ze je ziet.’


Pie baby- en kinderkamer decoratie heeft alles om jouw kinderkamer om te toveren in een vrolijke Pie jungle. Onze contrastrijke illustraties in primaire en secundaire kleuren zijn al leuk om naar te kijken voor de allerkleinsten. De collectie heeft verschillende kleuren thema’s. Wil je veel kleur in de kinderkamer of houd je meer van zwart-wit prints? Bij elke print kun je een bijpassend poster kussen of dekbedovertrek vinden. Handig! Meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Facebook en Instagram.