Let op! Door de vakantie periode duurt het wat langer voordat pakketjes worden verzonden. Vanaf 05/08/24 zullen pakketjes weer worden verzonden.

De leukste kinderwinkels van Amsterdam

Amsterdam barst van de kinderwinkels, maar juist op het moment dat je op zoek bent naar dat perfecte cadeau, kan de stress ineens toeschieten. Waar vind ik de leukste kinderwinkels van Amsterdam? Als nieuwe moeder en door mijn prentenboek en kinderproducten, heb ik het afgelopen jaar heel wat kinderwinkels gezien. De grote ketens ken je vast zelf wel, maar hier een verzameling van de unieke adresjes. De 7 Amsterdamse kinderwinkels en kids concept stores die je zeker niet wilt missen. Heb jij nog een tip voor de leukste kinderwinkels van Amsterdam? Laat het mij dan weten in de comments, want ook ik heb vast nog niet alles ontdekt.

Blitskikker

Blitskikker is gevestigd in Amsterdam Oost op de gezellige Javastraat. In deze kinderwinkel vind je kleding, speelgoed, schoenen en cadeautjes. Ook hebben zij een vaste ruimte met kinderkapper. Een kleine, hippe kinderwinkel waar service en vriendelijkheid voorop staan. Zoals ze het zelf omschrijven: ‘We vinden het een feestje om je te helpen bij het vinden wat je zoekt en je met een tasje vol vrolijkheid de deur uit te laten gaan!’

Javastraat 117, Amsterdam – blitskikkeramsterdam.nl

Not just a gift

Een kleine winkel in de schattige Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost. Een heerlijke straat met tal van bijzondere en unieke winkels. In deze cadeauwinkel vind je naast speelgoed en kraamcadeautjes nog veel meer leuke hebbedingen. Het aanbod is heel gevarieerd van woonaccessoires tot tassen en sieraden. Wil jij iets origineels op de kop tikken? Dat lukt hier zeker!

Czaar Peterstraat 94A, Amsterdam – notjustagift.nl

WijsWest

De place to be voor mama’s, papa’s en kids in Amsterdam West. Bij WijsWest vind je het leukste kinderspeelgoed, bijzondere cadeautjes, een kinderkapper en nog veel meer. Zoek je een mooi prentenboek of een gaaf cadeau voor een (kinder-)verjaardag? Dan zit je bij WijsWest goed.

Bilderdijkstraat 62, Amsterdam – wijswest.nl

De Kleine Parade

In hartje De Pijp vind je deze hippe kinderwinkel met fijne duurzame producten voor baby’s, moeders en kids. Ook vind je hier kinderkapper en een café met lekkere broodjes, goede cappuccino’s en hapjes en sapjes voor de kids.

Gerard Doustraat 142, Amsterdam –  dekleineparade.com

De kinderfeestwinkel

Deze feest- en speelgoedwinkel in de Pijp bestaat al meer dan 20 jaar. Een winkel die je zeker niet mag overslaan als je de Pijp bezoekt. Geen hippe kids conceptstore, maar een supergezellige winkel waar je alles vindt voor het organiseren van het leukste kinderfeestje, van kinderservies tot verkleedkleren. Maar ook voor het feestvarken zelf, slaag je hier voor een origineel cadeau!

Gerard Doustraat 65, Amsterdam – kinderfeestwinkel.nl

Oude Muis & Kleine Beer

Een prachtige kleurrijke winkel in de Amsterdamse rivierenbuurt. De winkel staat vol, maar oogt niet chaotisch Alles staat prachtig uitgestald en over alles lijkt nagedacht. Ben je op zoek naar kwalitatief en verantwoord speelgoed? Neem hier dan zeker een kijkje! Mooi, duurzaam en bijzonder speelgoed vormt samen met de kinderboeken en wenskaarten, de basis voor het assortiment.

Scheldestraat 98, Amsterdam – facebook.com/OudeMuisKleineBeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *