Gratis verzending in NL bij bestellingen boven de €50,-

Jungle thema voor de kinderkamer

Een jungle thema in de kinderkamer is al jaren favoriet bij jonge kinderen. Durft jouw kleine Tarzan of Jane te slapen tussen de wilde dieren? Kinderen houden vaak van veel kleur, maar vooral van dieren zoals apen, nijlpaarden en vogels. Een jungle thema is ideaal voor zowel stoere jongens als meisjes!

Kleuren kiezen voor de kinderkamer

Slinger mee met Pie en beleef samen met jouw aapje de gekste avonturen, gewoon in jouw eigen kamer! Voor jouw dreumes, peuter of kleuter is er met Pie genoeg te beleven. De collectie heeft namelijk 3 verschillende kleuren thema’s: Groen, blauw en zwart-wit.

Jungle groen

Als je denkt aan een jungle thema voor in de kinderkamer, dan denk je waarschijnlijk meteen aan de kleur groen. Dat dachten wij namelijk ook! Onze groene serie bestaat daarom uit drie verschillende prints: ‘Let’s go bananas’, ‘Birdzzz’ en ‘Lazy Days’. Deze drie prints zijn leuk om met elkaar te combineren. Elke print is verkrijgbaar op een textielposter, kussen en dekbedovertrek. Kies voor alle prints uit een serie of combineer ze. Aan jou de keus!

Combineren:

We hebben gezocht naar de beste kleur voor op de muur die bij onze collectie past. Met de kleur op de muur kan je natuurlijke alle kanten op. Kies je voor een knalkleur, een stoere donkere kleur of een zachte tint groen. Deze kleuren vinden wij het mooiste bij onze collectie. Welke kies jij?

Let op: De kleuren kunnen op elke muur anders uitpakken. Dit komt door onder andere de natuurlijk lichtinval, de ondergrond van de muur (glad of ruw), het gebruik van kunstlicht en of je matte of hoogglans verf gebruikt.

Onze kleurtips

1. Harmonie van HISTOR (S 1010 G20Y)
2. Reggea van HISTOR (S 0580 G30Y)
2. Oerwoud van HISTOR (6720 G50Y)

Jungle blauw

Blauw is niet de meest voor de hand liggende keuze als je aan een jungle thema denkt, maar zeker niet minder leuk. Kies je voor jungle by day of jungle by night? Zo’n blauwe nachtelijke jungle geeft een rustige sfeer aan de slaapkamer. Kies daarvoor bij voorbeeld onze ‘Wild Nights’ serie met een luiaard. Ook deze verkrijgbaar op een textielposter, kussen en dekbedovertrek. Ook leuk om te combineren met de olifanten uit de ‘Never let go’ serie of de beren van de ‘Bear with me’ serie.

Lees in ons volgende blog meer over onze kleur tips voor het blauwe thema.

Of check de vrolijke nieuwe collectie van Pie voor meer inspiratie voor jouw kinderkamer make-over. Of volg ons op Facebook en Instagram.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *