Gratis verzending in NL bij bestellingen boven de €50,-

Kinderkamer make-over? Onze 5 tips

Kinderkamer make-over? Tover jouw kinderkamer in een handomdraai om in een vrolijke jungle met deze DIY-tips:

Peuter junior dekbedovertrek beren Pie groen geel 120 x 150 bear with me

1. Kies samen de kleuren

Kies een kleurenpalet die jij, maar vooral jouw kind mooi vindt. Over het algemeen zijn kinderen gek op kleur. Gebruik bijvoorbeeld groen en geel om een echte jungle sfeer te creëren. Doe eens gek en leef je uit!

2. Eenvoudig een nieuwe look met posters en stickers

Durf je het toch niet aan om jouw muren in felle kleuren te schilderen? Of heb je er gewoonweg geen tijd of zin in om onder de klodders verf te zitten? Schaf dan accessoires aan in een bepaalde kleur. Met bijvoorbeeld textielposters of muurstickers geef je de kinderkamer in een handomdraai een nieuwe look. De lievelingskleur van kinderen is soms net zo veranderlijk als het weer. Extra voordeel van accessoires is dat je ze gemakkelijk kan vervangen, mocht jouw wispelturige dreumes ineens meer fan zijn van olifanten dan van apen ;-).

Textielposter Let’s go bananas Pie Kinderkamer decoratie textielposter Aapje banaan groen
Textielposter Let’s go bananas

3. Maak de kamer kidsproof!

Houd er rekening mee dat jouw kleine alles wilt ontdekken op zijn of haar manier en niet altijd zoals bedoeld. Als je een jungle bouwt, hang die dure apenlamp dan dus niet te laag en kies daarom voor materialen die tegen een stootje kunnen, zoals bijvoorbeeld textielposters. Deze kunnen de meeste nieuwsgierige kinderhandjes wel doorstaan!

4. Bijpassend beddengoed

Met bijpassend beddengoed dat mooi aansluit op jouw kleurenpalet maak je de kamer helemaal af. Beddengoed met een leuke print geeft meteen veel sfeer aan de kamer.

5. Speelhoek

Is de kinderkamer groot genoeg? Dan mag een speelhoek, waar oudere kinderen veilig kunnen spelen, natuurlijk niet ontbreken. Gebruik je de klamboe van het wiegje niet meer? Deze doet het ook erg goed als speeltent met een matrasje en veel kussens op de grond. Zo kunnen ze zich even terugtrekken om een boek te lezen.

Check de vrolijke nieuwe collectie van Pie voor meer inspiratie voor jouw kinderkamer make-over. Of volg ons op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *